Gastronomisch festival Professorenbuurt-oost te Groningen

 
 Attentie: Deze site is uitsluitend bedoeld voor info en aanmelding van het Gastronomisch festival.

Raadpleeg voor overige zaken de site van het Buurtoverleg Professorenbuurt-0ost:

https://www.professorenbuurtoost.nl
Betreft: Gastronomisch festival op: 6 juni 2020


Beste buurtgenoten,


Vanwege de corona pandemie kan het geplande festival helaas niet doorgaan... althans,..... niet een festival zoals was bedoeld!


Ondertussen zal het jullie niet zijn ontgaan dat er op de hoek Diephuisstraat/Landstraat hard wordt gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw buurt-restaurant: ‘Dinercafé Plezant’.


Hoewel het restaurant waarschijnlijk nog niet 100% operationeel zal zijn, hebben uitbaatster Anne Steenbergen en ondergetekenden besloten de handen ineen te slaan om de buurt toch iets te kunnen bieden op 6 juni.

 

Na overleg met- en grondige bestudering van de verordeningen van de: Gemeente Groningen, Veiligheidsregio Groningen en de Rijksoverheid, komen wij echter tot de conclusie dat de regelgeving momenteel zo streng is, dat bijna niets mag en de boetes op overtredingen extreem hoog zijn!

 

Wat kan er nog wel?

Wat we in ieder geval wel gaan/mogen doen is het afhalen van

een ‘drie gangen menu’ bij Dinercafe Plezant voor een vriendelijke prijs!

Dit ter kennismaking en ter introductie van het restaurant (wat waarschijnlijk later in de maand haar deuren voor het publiek zal gaan openen).

 

Ons idee om de liefhebbers onder ons in de gelegenheid te stellen de maaltijden gezamenlijk te nuttigen in een anderhalve meter setting, is vooralsnog verboden (in de open lucht, zowel op publiek als op particulier terrein) maar we blijven optimistisch en hopen dat de regelgeving in de komende weken nog iets zal versoepelen.

 

Graag willen we jullie het volgende vragen:

1.  Wie geeft zich op voor het afhalen van een menu op 6 juni?

2.  Kies je voor een vegetarisch menu? Of niet-vegetarisch?

3.  Voor hoeveel personen wil je een menu bestellen?

4. Zou je er voor kiezen het menu gezamenlijk te nuttigen? (indien toegestaan), of neem je de bestelling liever mee naar huis?

 

NB. De prijs van het menu bedraagt  €. 15,00 per persoon. Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling op: IBAN: 

NL 10 ABNA 0617 7950 29 t.n.v. J.E.C. Weeber, inzake Professorenbuurt.

 

Aanmelden graag op ons e-mailadres: info@professorenbuurt.nl


NB. Geef bij aanmelding a.u.b. op: Naam, adres, telefoonnummer, e-mail-adres, aantal menu’s vegetarisch / niet vegetarisch en wel/niet voorstander van gezamenlijk nuttigen. We ontvangen je reactie graag voor uiterlijk 30 mei!


Met hartelijke groet,

Het organiserend comité

 

                            Aan de bewoners van de

                    Professorenbuurt-oost te Groningen